Gevulde zoete puntpaprika met bimi

Gevulde zoete puntpaprika met bimi

Smulweb imageSmulweb

Gevulde zoete puntpaprika met bimi, crème fraiche, kaas zijn een perfecte combinatie in dit heerlijke gerecht. Kook de paprika's 5 minuten, vul ze met de bimi's, crème fraiche en kaas voordat je ze in de oven plaatst. Dit zal een geweldige maaltijd zijn!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Gevulde zoete puntpaprika met bimi op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 C.
  2. Snijd de puntpaprika's door midden zodat er een 'bootje' ontstaat, met de bolste kant onder.
  3. Breng water aan de kook en laat de puntpaprika's 5 minuten koken (draai halverwege om als ze uitsteken). Laat de bimi's even meekoken.
  4. Laat de puntpaprika's en bimi's even uitlekken.
  5. Vet de ovenschaal in met olie en leg de puntpaprika's erin.
  6. Verdeel de bimi's in de puntpaprika's.
  7. Leg met een theelepel een paar dotjes crème fraiche tussen de bimi's.
  8. Bestrooi met zout en peper en voeg eventueel kruiden naar smaak toe.
  9. Sprenkel nog wat olijfolie over het gerecht.
  10. Strooi de geraspte kaas eroverheen. Plaats de schaal in de oven en laat het gerecht ongeveer 20 minuten garen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente