- 25 g Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Kipfilet met kerriesaus en doperwten op tafel.
- Ui pellen en snipperen. Verhit boter in een braadpan en fruit de ui met kerriepoeder ca. 2 minuten.
- Voeg kipfilet toe en bak ca. 5 minuten rondom bruin.
- Voeg krielaardappeltjes, doperwten, mais en bouillonpoeder toe. Schep alles goed door elkaar. Laat met deksel op pan in ca. 10 minuten gaarsmoren. Schep af en toe om.
- Giet de ananasstukjes boven een maatbeker af. Vul het ananassap aan met water tot 1,5 dl. Voeg met een garde het kerriesausmengsel al roerende toe aan het kip-doperwten-aardappelmengsel.
- Schep de ananas, zilveruitjes en room erdoor. Verwarm ca. 3 minuten tot de saus mooi gebonden is.
- Serveer met een gemengde salade.