Echte schwabische eierspazzle met kip en champigno

Echte schwabische eierspazzle met kip en champigno

Smulweb imageSmulweb

Proef de authentieke Duitse keuken met dit Schwabische Eierspätzle recept met kip, champignons, gegrilde paprika en zongedroogde tomaatjes. Geserveerd met een gemengde salade, perfecte combi!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 350 g Eierspätzle

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Echte schwabische eierspazzle met kip en champigno op tafel.

  1. Kook de späzle in 12-14 minuten gaar in ruim water met zout.
  2. Bak ondertussen de blokjes kipfilet bruin in de olijfolie. Voeg dan de ui en knoflook toe en laat dit even meebakken tot de ui glazig is.
  3. Voeg dan de stukjes zongedroogde tomaat en gegrilde paprika toe en laat dit ook ongeveer 2 minuten meebakken.
  4. Doe er dan de gesneden champignons bij en bak dit mee tot de champignons gaar zijn.
  5. Voeg de laatste 5 minuten de peterselie, champignonsaus en de madeira toe.
  6. Doe de späzle erbij zodra deze gaar is en serveer dit met een lekkere gemengde salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte