Hongaarse goulash uit de slowcooker

Hongaarse goulash uit de slowcooker

Smulweb imageSmulweb

Geniet van gemak met dit recept voor Hongaarse goulash uit de slowcooker. Een smaakvol en hartverwarmend gerecht, waarbij elk ingrediënt tijd krijgt om perfect samen te smelten.

120 min bereiden

hoofdgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Hongaarse goulash uit de slowcooker op tafel.

  1. Snijd het vlees in blokjes van ongeveer 1,5 x 1,5 cm. Kruid het vlees met peper en zout, de cayennepeper en 1 theelepel paprikapoeder.
  2. Verhit een beetje boter in een hapjes- of braadpan en bak hierin het vlees even aan. Doe het vlees in de slowcooker en strooi de bloem erover.
  3. Voeg nu de paprika, ui, knoflook, boontjes, laurierblaadje, tomatenpuree, de rest van de paprikapoeder en de bouillon toe en roer het geheel even door.
  4. Laat de goulash 6 uur op de hoge stand pruttelen, of tot het vlees zacht is. Klaar is je Hongaarse goulash uit de slowcooker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje