Verse pittige frikandel-kroket-worstenbroodjes

Verse pittige frikandel-kroket-worstenbroodjes

Smulweb imageSmulweb

Verse pittige frikandel-kroket-worstenbroodjes rechtstreeks uit de oven. Knapperigbladerdeeg gevuld met pittige frikandel, kroket of worstje en saus naar keuze. Hee lijk als lunch of snack. Makkelijk te maken met dit recept.

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Verse pittige frikandel-kroket-worstenbroodjes op tafel.

  1. Laat de frikandellen of kroketten ontdooien. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
  2. Neem een plakje bladerdeeg en leg op een plank. Leg in het midden de frikandel (eventueel bijsnijden), de kroket of worstje. Doe bovenop de frikandel een streep currysaus, op de kroket een streep mosterd of worst de saus van je keuze. Vouw losjes dicht en druk goed aan.
  3. Maak boven horizontaal strepen met een scherp mes en smeer deeg in met het eimengsel. Dan ziet je broodje er representatief uit als het gebakken is.
  4. Leg ze dan op bakpapier op een bakplaat in een voorverwarmde heteluchtoven op 180 graden en bak ze 15 tot 20 minuten tot ze knapperig bruin zijn en mooi gaan glimmen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Vlees Sauzen Bladerdeeg Frikandel