Eivrije chocoladetaart

Eivrije chocoladetaart

Smulweb imageSmulweb

Deze eivrije chocoladetaart is een echte aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt. Het is makkelijk te bereiden en smaakt heerlijk. Volg simpelweg ons recept en proef het zelf.

45 min bereiden

hoofdgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Hazelnootpasta

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Eivrije chocoladetaart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet de taartvorm in en bekleed de bodem met bakpapier.
  2. Meng de lijnzaadjes en 1/4 tl bakpoeder met 6 el warm water. Laat even staan.
  3. Mix de pasta's samen met de boter tot een glad mengsel. Voeg 4 el (rijste)melk toe om het los te krijgen. Meng de kastanjepuree voorzichtig met een lepel.
  4. Voeg beetje bij beetje de gemengde lijnzaadjes toe. Roer voorzichtig de bloem, cacaopoeder en zout door het mengsel. Voeg de overige 2 el (rijste)melk toe.
  5. Spatel het mengsel in de bakvorm. Strijk glad.
  6. Bak +/- 45 minuten gaar. De rand is dan stevig en bovenkant veert enigszins terug als je erin drukt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Chocolade taart