- 50 g Hazelnootpasta
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Eivrije chocoladetaart op tafel.
- Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet de taartvorm in en bekleed de bodem met bakpapier.
- Meng de lijnzaadjes en 1/4 tl bakpoeder met 6 el warm water. Laat even staan.
- Mix de pasta's samen met de boter tot een glad mengsel. Voeg 4 el (rijste)melk toe om het los te krijgen. Meng de kastanjepuree voorzichtig met een lepel.
- Voeg beetje bij beetje de gemengde lijnzaadjes toe. Roer voorzichtig de bloem, cacaopoeder en zout door het mengsel. Voeg de overige 2 el (rijste)melk toe.
- Spatel het mengsel in de bakvorm. Strijk glad.
- Bak +/- 45 minuten gaar. De rand is dan stevig en bovenkant veert enigszins terug als je erin drukt.