Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Witlof pizza op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg het bladerdeeg op bakpapier iets onder het midden van de oven en prik gaatjes in het deeg. Bak het 15 minuten voor.
- Verwarm een klont boter in een flinke koekenpan. Leg hier het witlof in en sprenkel het citroensap erover. Matig vuur, doe een deksel op de pan en draai na 5 minuten voorzichtig om. Bak nog eens 5 minuten en laat het witlof uitlekken in een zeef.
- Bak in wat boter de spekblokjes, sjalot en champignonstukjes. Breng op smaak met peper en zout.
- Smeer voorzichtig de helft van de kruidenkaas op het gebakken bladerdeeg. Leg het witlof erop en verdeel het spekjesmengsel en de rest van de kruidenkaas.
- Bak nog eens 10 minuten in de oven en serveer.