Paasbrunch omelet met gerookte zalmsnippers

Paasbrunch omelet met gerookte zalmsnippers

Smulweb imageSmulweb

Een smakelijke omelet voor tijdens de paasbrunch gevuld met gerookte zalmsnippers, crème fraiche en kruiden. Bak op laag vuur met de deksel erop voor de perfecte consistentie. Serveer en deel dit heerlijke gerecht.

10 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Paasbrunch omelet met gerookte zalmsnippers op tafel.

  1. Haal de gerookte zalmsnippers uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
  2. Neem een RVS schaal, doe de eieren erin, voeg de crème fraiche toe, peper en zout en roer goed door elkaar.
  3. Neem een koekenpan met bijpassende deksel. Doe er olie in en giet er, goed verdeeld, het eiermengsel in. Laat enkele minuten op niet te hoog vuur bakken.
  4. Verdeel dan de gerookte zalmsnippers over de omelet.
  5. Was de bieslook of de lente ui en snijdt zeer fijn. Verdeel gelijkmatig over de omelet.
  6. Deksel op de pan en op laag vuur nog enkele minuten doorbakken tot hij mooi gaar en gestold is.
  7. Serveer op een mooi bord, deel door twee of klap dubbel en deel door twee.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Omelet