- 0.1 g Kruidenzout Tip Top
- 1 el Honing
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Zalm met dille-saus (after-work-out) op tafel.
- Kook de rijst of quinoa volgens de instructies op de verpakking.
- Verwarm de oven voor op 225 °C of zet de grill aan.
- Kruid de zalm met de kruiden en leg deze samen met de asperges 20 minuten in de oven.
- Meng in een kom de yoghurt, mosterd, honing, citroensap en dille voor de dille-saus. Zet de kom in de koelkast.
- Snij de knoflook in stukjes en bak deze kort in een wokpan met wat olijfolie.
- Voeg de erwten en eventueel wat kruidenzout toe aan de wokpan en wok dit kort met de knoflook.
- Haal de dille-saus uit de koelkast en roer het mengsel goed door.
- Serveer de zalm, asperges en quinoa op een bord.
- Schep nog wat van de dille-saus over de vis heen.
- Eet smakelijk!