Kabeljauw in een jasje van filodeeg

Kabeljauw in een jasje van filodeeg

Smulweb imageSmulweb

Een kabeljauw recept om van te smullen. In filodeeg gebakken en gevuld met paprikareepjes, bosui en partjes citroen. Heerlijk en eenvoudig te bereiden. Serveer met een frisse salade.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 takjes Tijm (takje)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kabeljauw in een jasje van filodeeg op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Besprenkel de vis met citroensap en een paar druppels tabasco en bestrooi met zout.
  3. Spreid het filodeeg uit en leg op elk vel een aantal paprikareepjes.
  4. Leg hierop de stukken kabeljauw en verdeel de bosuitjes, partjes citroen en de tijm erover.
  5. Vouw het deeg dicht en zet de pakketjes in een ingevette ovenschaal of op een stuk bakpapier.
  6. Laat de pakketjes 25 minuten in de oven gaar worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Filodeeg