Pannenkoeken met kaneel

Pannenkoeken met kaneel

Smulweb imageSmulweb

Met deze pannenkoeken voelt elke dag als zondagochtend. Een vleugje kaneel in het beslag voor net dat beetje extra. Smakelijk!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Pannenkoeken met kaneel op tafel.

  1. Doe de bloem, kaneel en het zout in de mengkom en meng met de garde.
  2. Maak een kuiltje in het midden en breek het ei erboven.
  3. Voeg al roerende beetje voor beetje de melk toe.
  4. Verhit een beetje boter in een koekenpan.
  5. Schep met de soeplepel een beetje beslag in de koekenpan.
  6. Keer om met een bakspaan. Bak aan beide kanten goudbruin.
  7. Schep de pannenkoek met een bakspaan uit de pan en leg hem op het bord. Leg de pandeksel erop om hem warm te houden.
  8. Ga weer terug naar stap 4 tot het beslag op is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kruiden Pannenkoeken