Appel-makreel-salade

Appel-makreel-salade

Smulweb imageSmulweb

Een zomerse salade met een frisse smaak van appel en makreel. Knapperig door de bleekselderij, romig door de yoghurt dressing en een bite van de walnoten.

10 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Bieslook
  • 0.5 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Appel-makreel-salade op tafel.

  1. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snijd in vieren en vervolgens in reepjes. Schep de appel gelijk door het citroensap om verkleuring te voorkomen.
  2. Meng de bleekselderij, bieslook, walnoten en makreel door de appels.
  3. Roer de yoghurt, mayonaise, bieslook en citroensap door elkaar om de dressing te maken.
  4. Schep de dressing door de salade of serveer deze apart bij de salade.
eet smakelijk