Thaise kippensoep

Thaise kippensoep

Smulweb imageSmulweb

Ontdek de smaak van Thailand met deze pittige kippensoep. Uien, champignons en currypasta gebakken tot heet. In de pan met bouillon, kokosmelk en mihoen. Maak af met allesbinder en proef de lekkerste Thaise soep!

15 min bereiden

soep

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Thaise kippensoep op tafel.

  1. Verwarm de olie en fruit de uienringen circa 5 minuten op lage stand.
  2. Fruit champignons en currypasta 1 minuut mee.
  3. Voeg de bouillon, het water, het bouillon tablet en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Voeg mihoen toe en laat 3 minuten mee koken.
  4. Proef op zout en pittigheid.
  5. Maak de soep op de gewenste dikte met allesbinder.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep