- 1 el Water
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Originele indiase groente-curry op tafel.
- Snijd de groenten in grove stukken. Snipper de ui (niet te fijn).
- Fruit de ui in de olie tot ze glazig begint te worden. Voeg alle kruiden behalve de curry toe en laat het een minuutje sudderen.
- Voeg de gesneden groenten toe en laat het geheel ca. 10 minuten in het eigen vocht zacht koken. Doe beide curry's over het mengsel en laat het wederom even sudderen.
- Verkruimel de bouillontablet boven het mengsel en voeg een beetje water toe, roeren.
- Giet de kokosmelk erbij en laat het al roerend ca. 15 minuten zacht koken.
- Voeg zout en peper naar smaak toe. Voeg nu de crème fraiche toe en laat het nog 3 minuten koken. Als het te droog lijkt (het mengsel moet net boven het vocht uitkomen), voeg dan iets water toe.
- De rijst heeft u natuurlijk al gekookt en kan erbij geserveerd worden. Eet smakelijk!