Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Ovenschotel met kerrie ananas en valess filetstukjes op tafel.
- Schil en was de aardappelen, snijd ze in stukjes en kook ze gaar.
- Voeg crème fraîche, peper en zout toe aan de gekookte aardappelen en stamp alles door elkaar. Zet opzij.
- Verwarm de olie in een wok of hapjespan. Bak hierin eerst de kerrie, voeg vervolgens knoflook en ui toe en fruit deze even mee.
- Voeg paprika en champignons toe en schep alles goed door elkaar.
- Voeg na ongeveer 5 minuten de ananas en de filetstukjes toe en maak het geheel op smaak met peper en zout. Schep alles weer goed door elkaar zodat alle smaken goed in elkaar kunnen trekken.
- Schep het geheel in een ovenschaal en dek af met de puree. Strooi de kaas eroverheen en zet de schaal in de oven. Bak het geheel gedurende 30 minuten op 200 graden.