Kabeljauw met katenspek puree van aardappel en gekonfijte tomaatjes

Kabeljauw met katenspek puree van aardappel en gekonfijte tomaatjes

Smulweb imageSmulweb

Kabeljauw in een jasje van katenspek, gecombineerd met een smeuïge puree van aardappel en gekonfijte tomaatjes. De vispakketjes bak je eerst even in een koekenpan, zodat het spek mooi verkleurt. Daarna nog even 10 minuten in de oven zetten. Eet smakelijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 8 Salieblad

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kabeljauw met katenspek puree van aardappel en gekonfijte tomaatjes op tafel.

  1. Leg 3 plakken katenspek naast elkaar met een kleine overlap. Leg over 1/3 ook 3 plakken. Bestrooi de kabeljauw met wat peper en leg er twee salieblaadjes op. Leg de kabeljauw op het spek en rol in. Herhaal dit met de andere stukken.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. Kook de aardappels gaar en laat uitstomen.
  4. Doe de cherrytomaten met wat peper en zout en de olijfolie in een ovenschaal en zet deze onderin de oven, voor 15 minuten.
  5. Verhit een koekenpan en bak hierin de vispakketjes even aan, tot het spek mooi verkleurt. Leg de pakketjes ook in een ovenschaal en zet deze in het midden van de oven, voor 10 minuten.
  6. Leg op elk bord wat aardappeltjes en prak deze met een vork. Leg de vispakketjes erop en verdeel de tomaatjes over de borden. Lekker met een lepeltje van de olijfolie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees