Kip hoisin gehaktballen

Kip hoisin gehaktballen

Smulweb imageSmulweb

Met deze kip- hoisin gehaktballen waan je jezelf in Azië. Meng het gehakt met de ui, hoisin saus, paneermeel en gember tot heerlijk gekruide balletjes. Serveer de balletjes met hoisin saus en dip je gehaktballen er lekker in.

15 min bereiden

borrel

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kip hoisin gehaktballen op tafel.

  1. Fruit de ui in de boter tot deze glazig wordt.
  2. Meng de ui met het kipgehakt, de hoisin saus, paneermeel en gember. Maak hier balletjes van.
  3. Frituur de balletjes in de olie goudbruin, het liefst in de wok.
  4. Serveer met hoisin saus om de gehaktballen in te dippen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Vlees