- 100 g Sugarsnaps
- 1 el Jumbo Dille Vers 15g
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Gegrilde pangafilet met dillesaus en roerbakgroente op tafel.
- Ontdooi de Pangafilets in de vacuümverpakking 20 minuten in koud water.
- Kook de krielaardappeltjes beetgaar.
- Maak ondertussen de dillesaus: meng in een kleine kom de yoghurt, mosterd, honing, het citroensap en de dille goed door elkaar. Dek de kom af en zet hem in de koelkast.
- Snijd de prei in fijne ringen, de paprika in gelijke stukjes en snijd de roosjes los van de broccoli.
- Dep de ontdooide Pangafilets droog met keukenpapier, bestrijk ze met olijfolie en kruid ze met zout en peper naar smaak. Grill ze circa 4 minuten per kant.
- Roerbak ondertussen de groenten tot ze gaar zijn en maak eventueel de dillesaus warm (kan ook koud geserveerd worden).
- Serveer de vis met een beetje fijngesneden dille.