Gegrilde pangafilet met dillesaus en roerbakgroente

Gegrilde pangafilet met dillesaus en roerbakgroente

Smulweb imageSmulweb

Door de pangafilet te marineren met olijfolie en te grillen ontstaat een heerlijke smaak. Serveer de vis met groenten en een frisse dillesaus. Zo zet je gemakkelijk en snel een heerlijk diner op tafel!

25 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Sugarsnaps
  • 1 el Jumbo Dille Vers 15g

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gegrilde pangafilet met dillesaus en roerbakgroente op tafel.

  1. Ontdooi de Pangafilets in de vacuümverpakking 20 minuten in koud water.
  2. Kook de krielaardappeltjes beetgaar.
  3. Maak ondertussen de dillesaus: meng in een kleine kom de yoghurt, mosterd, honing, het citroensap en de dille goed door elkaar. Dek de kom af en zet hem in de koelkast.
  4. Snijd de prei in fijne ringen, de paprika in gelijke stukjes en snijd de roosjes los van de broccoli.
  5. Dep de ontdooide Pangafilets droog met keukenpapier, bestrijk ze met olijfolie en kruid ze met zout en peper naar smaak. Grill ze circa 4 minuten per kant.
  6. Roerbak ondertussen de groenten tot ze gaar zijn en maak eventueel de dillesaus warm (kan ook koud geserveerd worden).
  7. Serveer de vis met een beetje fijngesneden dille.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen