Gyros (zelf gekruid)

Gyros (zelf gekruid)

Smulweb imageSmulweb

Zelf gyros maken is super makkelijk. Maak met de olie en de kruiden de marinade. Snijd de kipfilet in mooie dunne reepjes en laat het minstens 2 uur (bij voorkeur een dag van tevoren) marineren. Bak de kip kort en knapperig. Serveer in pita broodjes met knoflooksaus (zie tip)!

15 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Pitabroodjes

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gyros (zelf gekruid) op tafel.

  1. Maak met de olie en de kruiden de marinade. Snijd de kipfilet in dunne kleine reepjes en meng het door elkaar.
  2. Bij voorkeur een dag van tevoren maken, anders zeker 2 uur in de koelkast zetten.
  3. Bak de reepjes kip kort en snel bruin en krokant in de koekenpan.
  4. Serveren met pitabroodjes en knoflooksaus (zie Tip).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees