Heerlijke romige pastasaus met paddenstoelen en gedroogde tomaatjes

Heerlijke romige pastasaus met paddenstoelen en gedroogde tomaatjes

Smulweb imageSmulweb

Word de chefkok van eigen keuken! Met deze heerlijke romige pastasaus met paddenstoelen en gedroogde tomaatjes maak je jouw gerecht helemaal af. Met tijm, oregano en laurierblad in combinatie met witte wijn of bouillon en crème fraîche tover jij een verrassende saus op tafel.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Paddenstoelenmix

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Heerlijke romige pastasaus met paddenstoelen en gedroogde tomaatjes op tafel.

  1. Verhit olie in een wok.
  2. Bak de paddenstoelen op hoog vuur tot al het vocht is verdwenen.
  3. Voeg sjalotsnippers en knoflook toe en bak even mee tot glazig.
  4. Voeg tijm, oregano en laurierblad toe en roer alles goed door.
  5. Voeg tomatenpuree en stukjes gedroogde tomaten toe en bak mee.
  6. Roer de bloem erdoor.
  7. Blus het geheel af met witte wijn of bouillon.
  8. Kook op hoog vuur in en roer dan de crème fraîche erdoor.
  9. Breng op smaak met wat suiker, peper, zout en een paar druppels tabasco.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Groente