Gnocchi salade met rode pesto

Gnocchi salade met rode pesto

Smulweb imageSmulweb

Met deze gnocchi salade met rode pesto zet je in een handomdraai een heerlijke maaltijdsalade op tafel! Bak de gnocchi, meng met sla, basilicum, groenten, feta en rode pesto, en geniet van een eenvoudige, smaakvolle salade.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 5 g Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gnocchi salade met rode pesto op tafel.

  1. Verwarm wat (olijf)olie in een koekenpan. Bak de gnocchi bruin, net zoals je dat met gebakken aardappels zou doen.
  2. Doe ondertussen de sla en basilicum in een bak. Hak alle groenten in kleine stukjes en mix door elkaar.
  3. Voeg de feta en de rode pesto toe en roer goed door.
  4. Laat de gnocchi wat afkoelen (anders wordt de sla slap). Voeg uiteindelijk de gnocchi toe. Breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel nog een beetje goede olijfolie toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen