Coquilles en chorizo

Coquilles en chorizo

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk Spaans gerecht: coquilles en chorizo. Bak de chorizo krokant, voeg de coquilles toe en laat de smaken vermengen. Voeg citroensap toe en maak af met peterselie.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Coquilles en chorizo op tafel.

  1. Snijd de chorizo in plakjes van niet meer dan 3 mm dik.
  2. Bak de chorizo in een droge, hete pan tot ze aan elke kant krokant zijn, dit duurt niet meer dan 2 minuten.
  3. Doe de plakjes chorizo in een kom en bak de coquilles ca. 1 minuut per kant in het chorizovet.
  4. Doe de chorizo terug in de pan, giet het citroensap erbij.
  5. Laat een paar seconden bruisen en schep de inhoud van de pan op een schaal.
  6. Bestrooi met veel peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Chorizo