Steenoven broodjes met spek en kaas voor lunch weekendhap

Steenoven broodjes met spek en kaas voor lunch weekendhap

Smulweb imageSmulweb

Steenoven broodjes met spek en kaas voor lunch weekendhap. Bak deze broodjes bruin in het bakvet overgebleven van het uitbakken van de spek. De broodjes vervolgens in de oven met ei, spek en kaas voor een heerlijke lunch.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Geraspte cheddar

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Steenoven broodjes met spek en kaas voor lunch weekendhap op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200*C.
  2. Bak de spek uit in olie in een koekenpan en haal het daarna uit de pan.
  3. Meng zout en peper door de eieren.
  4. Haal de broodjes aan de gesneden kant door het ei en bak ze bruin in het overgebleven bakvet.
  5. Leg de onderkant van de gebakken broodjes op een bakplaat met de ei-kant boven en verdeel het spek over het brood.
  6. Verdeel 1 eetlepel groene pesto over elk stuk spek en verdeel daarover geraspte kaas.
  7. Bak in de oven tot de kaas gesmolten is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kaas Lunch Speklap