Vijgenchutney lydias garden

Vijgenchutney lydias garden

Smulweb imageSmulweb

Fruitige vijgenchutney voor bij een kaasplankje of als dip. In combinatie met ui, azijn, specerijen en geleisuiker een smaakexplosie bij elk gerecht. Lekker bij onze kaasvariatie en brood!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 g Chilivlokken
  • 450 g Vijg vers

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Vijgenchutney lydias garden op tafel.

  1. Smoor de uitjes gedurende 10 minuten.
  2. Voeg alle ingrediënten toe behalve de vijgen.
  3. Laat gedurende 20 minuten sudderen zonder deksel.
  4. Voeg de vijgen toe en kook nog 5 minuten met deksel erop.
  5. Voeg een beetje geleisuiker toe.
  6. Haal het deksel eraf en kook nog 5 minuten.
  7. Doe de chutney in schone potjes en zet ze ondersteboven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Chutney