- 40 g Jumbo Tijm
Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Kabeljauw met paprika en tomaat uit de oven op tafel.
- Verwarm de oven op 180 graden.
- Dep de vis droog en besprenkel met wat citroensap en bestrooi met een beetje peper en zout.
- Snijd de ui en knoflook fijn en bak in een pan met een klein scheutje olie glazig.
- Snijd de paprika's in dunne reepjes en de tomaten in stukken. Voeg eerst de paprikareepjes toe en roer de tomatenpuree er door.
- Voeg na 3 minuten de tomaten toe en schep goed door elkaar. Breng het groentenmengsel op smaak met paprikapoeder, cayennepeper en een snufje peper en zout.
- Laat de saus nog 2 minuten pruttelen en schep daarna over in een grote ovenschaal. Leg de vis in het paprikamengsel.
- Verhit de boter in een pannetje en zet het vuur uit. Roer het paneermeel erdoor en laat iets afkoelen.
- Schep de kaas en wat tijm (bewaar een paar takjes voor de garnering) door het paneermeel. Verdeel over de vis en druk zachtjes aan.
- Zet de ovenschotel 20 minuten in de oven.
- Leg 2 minuten voor de oven klaar is de takjes tijm op de vis.
- Serveer met aardappeltjes of rijst.