Quiche de champignon

Quiche de champignon

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke quiche gevuld met champignons, paprika en courgette. Luchtige eieren en oude kaas maken dit gerecht helemaal af. Serveer als lunch of diner.

60 min bereiden

hoofdgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Quiche de champignon op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius.
  2. Snipper de ui en fruit ongeveer 5 minuten in olie of boter.
  3. Snijd champignons in plakjes, paprika in dunne schijfjes en courgette in blokjes. Rol de ham op en snijd deze in plakjes van ongeveer 2 cm. Doe hetzelfde met de bacon.
  4. Klop in een maatbeker de eieren los en voeg de kookroom eraan toe. Voeg oude kaas toe en roer goed door. Breng op smaak met peper en evt. zout.
  5. Vet de quichevorm in en bekleed deze met plakjes bladerdeeg. Prik gaatjes in de bodem. Verdeel de vulling (ui, paprika, courgette en ham) over de bodem en giet hierover het kaas/ei mengsel.
  6. Strooi evt. wat tijm over het geheel.
  7. Bak in de oven gedurende ongeveer 20 minuten op 210 graden Celsius.
  8. Smakelijk eten!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Groente Paddenstoelen Champignons