Griekse spinaziesalade met reuzenbonen en feta

Griekse spinaziesalade met reuzenbonen en feta

Smulweb imageSmulweb

Proef de heerlijke smaak van Griekenland in deze spinaziesalade met reuzenbonen en feta, die je perfect als lunch, bijgerecht of op een zomerse dag als hoofdgerecht kunt serveren. Maak het af met een crunch door de croutons en geniet!

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Griekse spinaziesalade met reuzenbonen en feta op tafel.

  1. Verhit de olijfolie en bak de uiringen met wat peper en zout in 5-6 minuten op een laag vuur tot ze zacht zijn.
  2. Blus de uiringen af met de azijn en laat het een beetje afkoelen.
  3. Meng de bonen, tomatenblokjes, dille, olijven en feta door de afgekoelde ui met de dressing van olijfolie en azijn.
  4. Verdeel de spinazie over de borden en verdeel het bonenmengsel erover.
  5. Versier de salade door er knapperige croutons over te strooien.
  6. Serveer de salade met een warm pitabroodje of stokbroodje. Kali orexi, oftewel eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Spinaziesalade