Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Pasta met romige saus van paddenstoelen gedroogde tomaten en olijven op tafel.
- Maak de paddenstoelen schoon en snijd grote exemplaren in stukken.
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op het pak in water met zout.
- Verhit de (tomaten)olie in een wok.
- Bak hierin de knoflook glazig, voeg de paddenstoelen (champignons) hieraan toe en bak ze even mee.
- Voeg hieraan de in stukjes gesneden gedroogde tomaten en de olijven toe.
- Laat alles plm. 5 minuten bakken onder af en toe omscheppen.
- Voeg nu de wijn toe en laat het geheel inkoken tot er bijna geen vocht meer over is.
- Voeg de room toe en laat weer inkoken tot sausdikte.
- Doe de lente-uitjes en de oregano erbij en roer alles goed door.
- Proef en maak op smaak met zout en versgemalen zwarte peper.
- Roer de pasta erdoor en dien op met versgemalen Parmezaanse kaas.