- 0.2 el Jumbo Tijm
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Hartige taart met broccoli kip en paprika op tafel.
- Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook ze 10 minuten voor.
- Snijd de kip in blokjes, kruid eventueel met kipkruiden en bak in een koekenpan gaar.
- Snijd de rode paprika in blokjes, champignons in plakjes en lente-ui in ringetjes.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Vet de taart- of quichevorm in en bekleed de vorm met bladerdeeg.
- Maak in een ruime kom een beslag van de eieren, bloem en crème fraîche. Meng de cajunkruiden, tijm, oregano, knoflookpoeder, peper en zout hierdoor. Voeg 100 gram geraspte kaas toe en roer goed door.
- Meng de gekookte broccoli, gebakken kipfilet, paprika, champignons en lente ui met het beslag.
- Giet het beslag in de beklede bakvorm. Strooi hier een beetje geraspte kaas over en bak de quiche 45 minuten in de oven.