- 250 g Paddenstoelenmix
- 250 g Fettucine
Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Creamy shrimp and mushroom pasta op tafel.
- Verhit de olijfolie en voeg de garnalen en de knoflook toe.
- Bak de garnalen 1 minuut op middelhoog vuur tot ze roze zijn en keer om.
- Bestrooi de garnalen met de basilicum, paprika, chilivlokken en zout en bak al roerende nog 1-2 minuten. Haal uit de pan en zet apart.
- Bak in dezelfde pan de paddenstoelen, voeg eventueel nog wat olijfolie toe.
- Bak al roerend op hoog vuur ca. 2 minuten tot ze zacht zijn en vocht afgeven. Strooi halverwege wat zout over de paddenstoelen.
- Voeg de garnalen toe en voeg vervolgens de slagroom of kookroom en alle kaas toe.
- Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat, al roerend, de kaas smelten. Dek af met een deksel en haal van het vuur.
- Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking en bewaar wat van het kookvocht.
- Voeg de pasta toe aan de pan met het garnalenmengsel, breng op smaak met zout en peper.
- Voeg eventueel naar smaak nog wat chilivlokken en basilicum toe om het extra pittig te maken.
- Als de saus te dik is geworden voeg dan wat van het kookvocht van de pasta toe tot de saus de gewenste dikte heeft.