Knoflookbrood met kaas

Knoflookbrood met kaas

Smulweb imageSmulweb

Zelfgemaakt knoflookbrood met kaas uit de oven. Boter met knoflook en oregano over de ciabatta smeren. Vervolgens bestrooien met mozzarella en even onder de grill. Perfect als aperitiefhapje of bij een salade.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Knoflookbrood met kaas op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en laat de boter op kamertemperatuur komen.
  2. Hak de knoflook in kleine stukjes en voeg samen met de oregano toe aan de boter. Voeg een snufje zout en peper toe en meng het geheel goed door elkaar.
  3. Snijd de ciabatta in de lengte doormidden en besmeer beide helften met de knoflookboter.
  4. Rasp de mozzarella (of snijd in kleine stukjes) en verdeel dit over de twee broodhelften.
  5. Zet de oven op de grilstand en plaats de broodhelften in de oven. Ze zijn klaar wanneer de bovenkant mooi bruin is geworden (ongeveer 10-15 minuten).
  6. Laat even afkoelen en snijd vervolgens in repen van ongeveer 3-4 cm breed.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Knoflookbrood