Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Couscous met gebakken tahoe op tafel.
- Snijd de tahoe in blokken van ca. 3 cm en laat ze op keukenpapier uitlekken.
- Roer in een kommetje de chilipoeder met de kaneel en komijn en 1 el olijfolie door elkaar.
- Bestrijk de blokjes tahoe met dit mengsel en laat het even intrekken.
- Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de tahoe op hoog vuur rondom bruin.
- Schep de blokjes op een bord en fruit de ui en knoflook even aan in het bakvet.
- Voeg de sperziebonen, de tomaatstukjes met vocht, de kruidenbouillon en de rest van de olijfolie met kruiden toe en laat dit afgedekt ca. 5 minuten zachtjes sudderen.
- Schep de tahoe er voorzichtig door en laat het gerecht nog ca. 5 minuten zachtjes sudderen tot de sperziebonen gaar zijn.
- Bereid intussen de couscous volgens de aanwijzing op het pak.