Paksoi stamppot met een aziatisch tintje

Paksoi stamppot met een aziatisch tintje

Smulweb imageSmulweb

Een stampot met een Aziatisch tintje! De Paksoi stamppot met kerrie madras, spekjes, lente ui en koriander. Wijde rokken aan zodat je lekker kunt proeven!

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Paksoi stamppot met een aziatisch tintje op tafel.

  1. Schil en was de aardappelen en kook ze gaar.
  2. Verhit olie in een wok en voeg de gesneden stelen van de paksoi toe.
  3. Voeg kerrie madras, peper en zout toe en wok het geheel een paar minuten.
  4. Voeg vervolgens het gesneden blad en de lente uitjes toe en wok het nog een paar minuten.
  5. Maak puree van de aardappelen met melk en peper/zout.
  6. Meng de groenten uit de wok door de puree en voeg de fijngesneden koriander, uitgebakken spekjes en sambal toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Stamppot