Boeuf stroganoff (stoven)

Boeuf stroganoff (stoven)

Smulweb imageSmulweb

Een pan boeuf stroganoff is altijd lekker. Heerlijke zachtgegaarde rundvlees in een pittige saus met paprikapoeder en wijn. Serveer het met brood of rijst en geniet van dit Russische klassieke gerecht.

60 min bereiden

hoofdgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1 el Zure room

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Boeuf stroganoff (stoven) op tafel.

  1. Breng het vlees op smaak met zout en peper.
  2. Bak het vlees goudbruin in boter en doe het in een stoofpan.
  3. Fruit de uien en knoflook in het overgebleven bakvet tot ze zacht zijn.
  4. Bak de paprikapoeder even mee.
  5. Bak de champignons mee tot ze gaar zijn.
  6. Bak de bloem 3 minuten mee tot het gaar is.
  7. Voeg witte wijn en bouillon toe (genoeg om het vlees precies te bedekken).
  8. Stoof het vlees tot het gaar is (ongeveer 1 uur).
  9. Meng zure room en peterselie door het vlees en proef op smaak na.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Boeuf stroganoff