Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Romige varkenshaas-champignon pie op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de ui 5 minuten.
- Voeg de knoflook en de tijmblaadjes toe, bak nog een paar minuten en breng over naar een 1,2 liter grote ovenschaal.
- Verwarm 1 eetlepel olijfolie en bak de varkenshaas een paar minuten en breng over naar de ovenschaal.
- Smelt de boter in de pan en bak de champignons een paar minuten en meng vervolgens door de varkenshaas in de schaal.
- Strooi er wat bloem over en meng dit goed door.
- Meng in een kom de bouillon met de room, breng op smaak met zout en peper en giet het over het vleesmengsel.
- Bedek de schaal met bladerdeeg en maak er een decoratie op naar eigen idee.
- Bestrijk het bladerdeeg met eigeel en zet 30-40 minuten in de oven.