Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Een heerlijke razendsnel klaar te maken vis ovenschotel op tafel.
- Verwarm de oven voor op elektrisch op 200 graden. Bak de eerste 15 minuten op elektrisch en de volgende 15 minuten op hetelucht. De ovenschaal NIET invetten.
- Snijd de kabeljauw in stukken van ca. 3 cm en bestrooi met viskruiden of met peper en zout.
- Kluts de eieren in een kommetje met de kookroom en roer er dan redelijk veel gemalen peper en zout doorheen.
- Verdeel de kabeljauw stukjes over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de bamigroenten over de vis (let op: eerst rode pepertje in smalle ringetjes snijden nadat je de zaadjes en zaadlijsten hebt verwijderd).
- Verdeel daarover de garnalen (niet gebruikt in dit geval).
- Giet het mengsel van room en eieren over het geheel.
- Strooi daarover flink wat geraspte kaas (neem 10 flink opgehoogde eetlepels).
- Zet de schaal in de voorverwarmde oven. Bak de eerste 15 minuten op elektrisch en de volgende 15 minuten op hetelucht.