Gegratineerde gevulde broodjes met gehakt paprika en lenteui

Gegratineerde gevulde broodjes met gehakt paprika en lenteui

Smulweb imageSmulweb

Gegratineerde broodjes gevuld met gehakt, paprika en lente-ui. Het gehaktmengsel is gekruid met sambal en kerriepoeder, waardoor de broodjes een Oosterse twist krijgen. Perfect voor bij de lunch of als warme snack.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gegratineerde gevulde broodjes met gehakt paprika en lenteui op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
  2. Snij een kapje van de bovenkant van het broodje. Hol het broodje zoveel mogelijk uit. Maak het kruim wat fijner en zet het apart.
  3. Verhit de olie in de koekenpan. Bak hierin het gehakt rul. Voeg de uisnippers, stukjes paprika en lenteui toe en bak even mee.
  4. Voeg nu de sambal, het kerriepoeder en het broodkruim toe en roer alles goed door elkaar. Maak op smaak met peper en zout.
  5. Vul de broodjes met het gehaktmengsel. Strooi de geraspte kaas over de broodjes en zet de broodjes plm. 15-20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven tot de kaas een mooie lichtbruine kleur heeft gekregen.
  6. Smullen maar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika