Havermout ontbijtcake met pecannoten

Havermout ontbijtcake met pecannoten

Smulweb imageSmulweb

Zin in iets zoets maar toch ook voedzaam? Dan is deze havermout ontbijtcake met pecannoten perfect voor jou. Een mix van havermout, kaneel, amandelmeel, eieren, pecannoten en kokossnippers gebakken in de oven zorgt voor een heerlijk ontbijt dat je energie geeft voor de hele ochtend.

45 min bereiden

ontbijt

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Havermout ontbijtcake met pecannoten op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Prak de bananen fijn en meng met de havermout, het kaneel, het amandelmeel, de bakpoeder en de eieren. Mix goed door tot er een beslag ontstaat.
  3. Hak de pecannoten grof en doe ze samen met de kokossnippers bij het beslag.
  4. Vet een cakevorm in en verdeel hier het beslag over.
  5. Bak de cake ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Graan Havermout