Gevuld turks brood met heksn kaas tomaat en ei

Gevuld turks brood met heksn kaas tomaat en ei

Smulweb imageSmulweb

Dit gevuld Turks brood is perfect voor lunch of als hapje. Besmeer het brood met Heks 'n kaas en stapel het beleg in laagjes op elkaar: ijsbergsla, gerookte kipfilet, komkommer, gekookte eieren en cherrytomaatjes. Smullen maar!

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevuld turks brood met heksn kaas tomaat en ei op tafel.

  1. Kook de eieren.
  2. Halveer de cherrytomaten, snijd de komkommer in plakjes, was de ijsbergsla en snijd het in stukken, en snijd de eieren in plakjes.
  3. Snijd het Turks brood in de lengte doormidden.
  4. Besmeer de boven- en onderkant van het brood met Heks 'n kaas. Leg vervolgens in laagjes het volgende erop: - ijsbergsla - gerookte kipfilet - komkommer - cherrytomaatjes - ei
  5. Leg de bovenkant van het brood erop en snijd het brood eventueel in stukken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Gevuld brood Turks brood