Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Cheesecake met gekaramelliseerde appeltjes in een glaasje op tafel.
- Verkruimel de biscuitjes en verdeel dit over de glazen.
- Klop de roomkaas en de kwark door elkaar. Maak op smaak met de vanillesuiker, kaneel en een tikkeltje zout. Voeg eventueel uitgelekte boerenjongens of gewelde rozijnen toe aan het mengsel. Verdeel dit mengsel over de fijngemaakte biscuitjes in de glaasjes. Zet de glaasjes koel weg.
- Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de appelstukjes, suiker, kaneel en het citroensap toe en meng alles door elkaar. Bak de appelstukjes ongeveer 5 tot 8 minuten. Voeg eventueel wat water toe.
- Haal de appelstukjes uit de pan als deze mooi karamelbruin zijn. Laat de appelstukjes afkoelen en verdeel ze over de roomkaas in de glaasjes.