Caprese frittata

Caprese frittata

Smulweb imageSmulweb

Voedzame frittata gevuld met mozzarella, tomaten en pesto. Perfect voor ontbijt of brunch. Geweldig om warm of koud te eten. Serveer met balsamico-glazuur voor extra smaak.

45 min bereiden

lunch/brunch gerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Caprese frittata op tafel.

  1. Verwarm de olie in een koekenpan en bak de tomaatjes tot ze zacht worden en licht karamelliseren.
  2. Zet het vuur lager en voeg de knoflook toe, bak 1 minuut mee.
  3. Voeg het mengsel van eieren, room, kazen, pesto, basilicum, zout en peper toe en bak tot de eieren zijn gestold, ca. 7-10 minuten.
  4. Kook intussen de balsamicoazijn en de suiker in een pannetje op middelhoog vuur tot het tot de helft is ingekookt. Druppel dit over de frittata.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei