Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Bbq bloemkool bites op tafel.
- Kook de bloemkoolroosjes in een pan met wat zout voor 10 minuten. Doe hetzelfde met broccoli en wortels, of stoom of blancheer ze.
- Laat de groenten goed uitlekken en droog ze af met keukenpapier.
- Verwarm de oven voor op 200 graden en meng de BBQ-saus met cayennepeper in een kom. Zet de kom weg.
- Meng de bloem met melk in een schaal tot een redelijk dikke pasta. Houd wat bloem achter om de groenten te bestrooien.
- Bestrooi de groenten met wat bloem en doop ze in het bloemmengsel. Leg ze met de roosjes naar boven op een bakplaat.
- Bak de groenten af in 15 minuten (let op, elke oven is anders). Neem ze uit de oven en smeer de saus met een bakkwast op de roosjes.
- Zet de groenten terug in de oven en bak ze nog 6 minuten tot ze bubbelen.