Varkenshaasjes met mozzarella pesto en tomaten

Varkenshaasjes met mozzarella pesto en tomaten

Smulweb imageSmulweb

Varkenshaasjes met mozzarella pesto en tomaten. Heerlijk! Varkenshaasjes ingesmeerd met pesto. Gecombineerd met tomaten, mozzarella en pijnboompitten in de oven. Ready, set, oven!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

  • 3 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Varkenshaasjes met mozzarella pesto en tomaten op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Bak de varkenshaasjes langs beide kanten bruin en haal ze uit de pan.
  3. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Snijd de varkenshaasjes in plakjes van ca. 2 cm.
  4. Roer de knoflook, basilicum en tijm door de pesto.
  5. Smeer het vlees in met de pesto en leg het in een ingevette ovenschaal. Doe onderin de ovenschaal de tomatenblokjes en leg daarop het vlees met de ingevette pesto. Bedek nu met de mozzarella.
  6. Schenk de koksroom over de ovenschaal en strooi de geroosterde pijnboompitten erover.
  7. Zet het gerecht ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Sauzen Groente