Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Zwarte tagliatelle in roomsaus van zalm en garnalen op tafel.
- Breng in een grote pan ruim water aan de kook. Voeg zout en Tagliatelle toe en kook tot het al dente (beetgaar) is.
- Breng in een steelpan slagroom aan de kook en laat het circa 1 minuut inkoken. Verkruimel het visbouillontablet hierboven en roer tot het tablet is opgelost.
- Voeg witte wijn toe en verwarm het geheel nog circa 1 minuut.
- Knip bieslook klein.
- Houd 4 cocktailgarnalen apart voor garnering en ontdoe de rest van de staart.
- Bind de saus met allesbinder. Voeg de garnalen, 2/3 deel van de bieslook en zalm toe. Warm alles nog circa 1 minuut op in de saus.
- Giet de Tagliatelle af en verdeel deze over vier borden. Schenk de saus eroverheen en garneer met bieslook en de achtergehouden cocktailgarnalen.