Pasta met blauwe kaas en broccoli (of courgette)

Pasta met blauwe kaas en broccoli (of courgette)

Smulweb imageSmulweb

Pasta met broccoli en blauwe kaas. Heerlijk! Maak de uitgesproken smaak van blauwe kaas zachter met wat wijn en slagroom. Een krokantje van amandelen, zachtgroene broccoli en kruidige kaassaus op je tong. Dat wordt smullen!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met blauwe kaas en broccoli (of courgette) op tafel.

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op het pak beetgaar.
  2. Snijd roosjes van de broccoli ongeveer zo groot als de pasta en snijd de stronk fijn. Pel de ui en snijd deze in ringen. Kook de broccoli plm. 2-3 minuten en laat goed uitlekken.
  3. Verhit de olie in een braadpan en fruit hierin de ui. Voeg wijn en slagroom toe en laat de saus 5 minuten inkoken.
  4. Verdeel de kaas in blokjes en roer deze samen met wat paprikapoeder door de saus. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Schep de broccoli en de saus door de pasta en warm het geheel goed door op een laag vuur.
  6. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan en voeg dit toe aan de pasta. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Kaas Broccoli