Romige pasta met gerookte kipfilet mascarpone en rucola

Romige pasta met gerookte kipfilet mascarpone en rucola

Smulweb imageSmulweb

Met deze romige pasta met gerookte kipfilet, mascarpone en rucola kost koken je bijna geen moeite! Voeg de kip-reepjes toe aan de gesmolten mascarpone en tuinkruiden en roer de saus direct door de pasta. Bestrooi het geheel met geroosterde pijnboompitten en smullen maar!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Romige pasta met gerookte kipfilet mascarpone en rucola op tafel.

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
  2. Snijd de gerookte kipfilet in dunne reepjes.
  3. Smelt de mascarpone in een pan met dikke bodem. Voeg de tuinkruiden en de kip-reepjes toe.
  4. Snijd de rucola kleiner.
  5. Laat de pasta goed uitlekken.
  6. Roer de saus direct door de pasta.
  7. Meng de rucola door de pasta en bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte