Kaasloempia

Kaasloempia

Smulweb imageSmulweb

Met deze kaasloempia maak je een bijzondere en lekkere snack. Knapperig filodeeg met geitenkaas, roomkaas, oregano en pijnboompitten. Geserveerd op een bedje van frisse bladsla.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kaasloempia op tafel.

  1. Laat het filodeeg volgens de gebruiksaanwijzing ontdooien en verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht 180 graden). Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd de tomaatjes in kleine stukjes. Was de oregano en pluk de blaadjes. Meng de tomaatjes met de geitenkaas, roomkaas, honing, oreganoblaadjes, en de pijnboompitten.
  3. Bestrijk de deegvellen met olijfolie en leg ze op elkaar. Verdeel het kaasmengsel over het midden van de deegvellen en vouw ze goed dicht.
  4. Laat de loempia in het midden van de oven in ca. 10 minuten gaar en goudbruin worden.
  5. Serveer de kaasloempia warm met de bladsla.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Kaas Sauzen