Hartige taart of quiche met geitenkaas walnoten en honing

Hartige taart of quiche met geitenkaas walnoten en honing

Smulweb imageSmulweb

Een Hartige taart of quiche met geitenkaas walnoten en honing, klinkt dat niet als muziek in de oren? Een romig geitenkaasmengsel met honing en walnoten. Het bladerdeeg geeft deze quiche een krokante bite. Probeer 'm nu!

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 100 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Hartige taart of quiche met geitenkaas walnoten en honing op tafel.

  1. Ontdooi het bladerdeeg en verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Prak de geitenkaas fijn. Hak het grootste deel van de walnoten grof (houd een paar achter voor garnering).
  3. Klopp het ei los en vermeng het met de crème fraîche of slagroom, geitenkaas, honing, peterselie en gehakte walnoten. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder.
  4. Bekleed de taartvorm met bakpapier of vet deze in. Bekleed de taartvorm met bladerdeeg en prik op verschillende plaatsen met een vork.
  5. Verdeel het geitenkaasmengsel over de taart. Verdeel de resterende walnoten eroverheen en bestrooi de taart met kaas.
  6. Bak de taart gedurende 25-30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Garneer met de achtergehouden walnoten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken