Pannenkoek buffet

Pannenkoek buffet

Smulweb imageSmulweb

Laat iedereen kiezen! Een pannenkoekenbuffet is een perfecte manier om iedereen blij te maken. Hartig of zoet? Gebakken witlof met ui en kaas of roomkaas met fruit? Wat je ook kiest, zorg ervoor dat er genoeg is. Bakken maar!

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Pannenkoek buffet op tafel.

  1. Maak van tevoren het beslag klaar en verdeel het beslag over meerdere kommen.
  2. Snijd alle ingrediënten klein voordat je begint met bakken en zet ze in de te gebruiken volgorde klaar.
  3. Maak de hartige vulling door de ui en knoflook te fruiten, roerbak daarna kort de witlof mee. Voeg op het einde geraspte kaas toe, maar bak dit niet meer mee.
  4. Maak de zoete vulling door het fruit te schillen en in kleine stukjes te snijden. Roer de kwark er voorzichtig doorheen.
  5. Bak eerst alle naturel pannenkoeken. Bak ook een paar extra naturel pannenkoeken om later te vullen.
  6. Bak alle pannenkoeken met de vullingen.
  7. Maak de krokante pannenkoeken van de naturel pannenkoeken. Smeer de pannenkoek in met een beetje roomkaas en leg de plakken vegetarische ham erop. Rol de pannenkoek op en wentel de rol eerst in losgeklopt ei en daarna in paneermeel. Bak de rol nog een keer in de koekenpan, eerst de ene kant en daarna de andere kant.
  8. Maak de hartige pannenkoek door de pannenkoek in te smeren met roomkaas. Leg de vulling op de pannenkoek en rol op. Garneer de rol eventueel met wat geraspte kaas.
  9. Maak de zoete pannenkoek door het vruchtenmengsel op de pannenkoek te leggen en op te rollen.
  10. Houd alle soorten pannenkoeken apart om ze niet door elkaar te halen.
  11. Om de pannenkoeken warm te houden, leg je ze op een bord met een deksel erop boven een pan kokend water.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Pannenkoeken