Kip met venkel

Kip met venkel

Smulweb imageSmulweb

Trek in een smaakvol gerecht met kip en venkel? Probeer dan dit recept eens! Venkel en kippenbouillon vormen de basis van dit gerecht. Met een dressing van citroensap, olijfolie en Provençaalse kruiden maak je het helemaal af.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Kip met venkel op tafel.

  1. Maak de venkel schoon en snijd hem in repen.
  2. Verdeel de kipfilets in blokjes of reepjes en pocheer samen met de venkel gaar in de kippenbouillon. Laat uitlekken en lichtjes afkoelen. Kruid met peper en cayennepeper.
  3. Pers het sap van een citroen en klop het op met de olijfolie en de Provençaalse kruiden. Giet over de kip en de venkel en garneer met citroenschijfjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Groente Venkel